Termeni si conditiiIntroducere

Site-ul invitatiespeciala.ro (denumit in continuare Site) este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Black Ponk nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.
Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest Site este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza Site-ul.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul Site-ului apartin Blac Ponk SRL, denumit in continuare Black Ponk, si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe Site fara a detine o permisiune scrisa din partea Black Ponk. Contractul de prestari servicii incheiat intre Black Ponk si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si printa portiuni din continutul Site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.
Black Ponk poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.
Black Ponk nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Site. Black Ponk nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de Site.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date utilizand formularul de contact de pe Site. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiect. Black Ponk nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
In cazul in care Black Ponk considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate. Toate facturile proforme se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme. Ulterior efectuarii platii se emite factura fiscala.

Costuri

Domeniile .ro care se ofera clientilor sunt puse la dispozitia acestora sub forma de inchiriere, iar costurile/tariful achitat reprezinta costul inchirierii acestor domenii pe perioada de un an. Clientul poate prelungi oricand contractul de inchiriere achitand suma aferenta inchirierii in valoare de 50 euro/an. Aceste domenii sunt inregistrate proprietatea Black Ponk , dar solicitantul oricand poate deveni proprietar de drept al domeniului, solicitandu-ne ulterior transferul domeniului in proprietatea sa. Taxa de transfer este de 159 euro, care se plateste catre Black Ponk . Procedura de transfer domeniu in proprietatea clientului dureaza 30 de zile lucratoare. Se pot transfera doar domeniile al carui contract de inchiriere nu expira in perioada de transfer. Acest drept ii revine si ca si prioritate in cazul in care perioada de expirare domeniului se apropie. Odata ce domeniul este expirat si pus liber, este dreptul oricui sa achizitioneze acel domeniu. Procedurile de transfer se initiaza odata cu achitarea sumei de transfer aferente domeniului.

Domeniile .com .net .info .us .eu .family care se ofera clientilor sunt puse la dispozitia acestora sub forma de inchiriere, iar costurile/tariful achitat reprezinta costul inchirierii acestor domenii pe perioada de un an. Clientul poate prelungi oricand contractul de inchiriere achitand suma aferenta inchirierii in valoare de 20 euro/an. Odata ce domeniul este expirat si pus liber, este dreptul oricui sa achizitioneze acel domeniu.

Gazduirea site-ului este gratuita pentru primul an de contract. Dupa trecerea primului an costul gazduirii va fi urmatorul:
Conturile Mini - 10 euro/ an
Conturile Basic - 40 euro/ an
Conturile Royal - 60 euro/ 6 luni

Monede

Toate facturile si platile sunt procesate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda sunt orientative, si pot fi eronate datorita modificarilor cursului de schimb. Clientii sunt sfatuiti sa verifice sumele utilizand cursul de schimb din ziua efectuarii comenzii.

Garantarea Returnarea Banilor

Clientii au dreptul la rambursul integral in termen de 14 zile de la primirea produsului. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre contact[at]invitatiespeciala.ro . Mesajul trebuie sa contina Datele de identificare ale clientului precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni.

Jurisdictie, loc de judecata, statut juridic

Acesti Termeni si Conditii sunt in concordanta cu legile in vigoare de pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile Uniunii Europene. In cazul in care se ajunge la actionarea in judecata, prin acest document se decide ca aceasta sa aiba loc in Calarasi, Romania, si conform acestui document toate informatiile necesare vor fi puse la dispozitia autoritatilor. Vom coopera cu toate resursele in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii Site-ului fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. Black Ponk isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea lor in acest document.